Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Fiilis 10/10

Tänään on hyvä fiilis. Oikeastaan ollut koko päivän. Umpiharmaa, sumuinen sadepäivä, mutta se ei fiilistä latista. Kerrankin. Aamulenkki sujuu vihdoin, mutta juoksen varovaisesti, kolme kilometriä. Nopea vauhtikin lähtee. Lenkin jälkeen vasen jalka vielä hieman vihoittelee, mutta ei pahasti. Taidan ottaa viikonlopun vielä varmuuden vuoksi palautumisen kannalta.

Töissä on mukava meininki, porukka touhuilee toistensa koneilla eri vaihtoehtoja pallotellen. Täydellistä suorastaan, miten hyvin kaikki sujuu. Hyvä tyypit! Annan palautetta vielä päivän päätteeksi. Koodikatselmoinnin jälkeen soittelemme vielä videopuhelut etäilijöille. Positive vibes all around!

Työpäivän jälkeen jään pitkästä aikaa juttelemaan Kristianin kanssa. Aina mukava jutella vähän pidemmin ja diipimmin. Papatia iskee ja hyperaktiivisuuden jälkeen minua huimaa. Ahdistaa, kun tulee puhuttua taas ihan mitä sattuu. Asiaa tulee kuin konekiväärin suusta, mutta ehkä se on tarpeellista.

Ostan säkin karkkia ja riennän kotiin. Kastelen kodin viherkasvit ja istahdan kuuntelemaan ColdWorldin uutta albumia. Pistän Twitter-ketjun pystyyn siitä kuinka käsittämättömän kova ColdWorld on.

Juuri nyt olen onneni kukkuloilla. Kerrankin tällainen tunne. Sushit naamaan ja Overwatchia pelaamaan. Hyvää viikonloppua!

Tässä kirjoituksessa on 193 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää