Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Endokannabinoidijärjestelmä

Tällä hetkellä Rise ja Sunsama parantavat rutkasti elämänlaatuani.

Flunssa on virallisesti ohi. Tuntuu hyvältä päästä lenkille. Äänikirjasta opin endokannabinoideista, elimistön omasta mielihyväjärjestelmästä juoksijoille.

Tekemisentäyteinen tiistai. Hieman liian vähän aikaa jää nyt lapsille ja perheelle tänään, kun päivä menee töissä ja ilta WordCamp-preseä tehdessä ja päätän vetää vielä 6km lenkin kaiken päätteeksi. Poissaoloni läheisimpieni elämästä on ainoa asia, joka juuri tänään hieman harmittaa, kun muuten on niin mahtava päivä.

Onneksi elämässäni on toivon mukaan vielä päiviä jäljellä, kuten huominen. Näin ei saisi ajatella, koska Memento mori. Nyt maittaa uni…

Tässä kirjoituksessa on 119 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää