Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Dies Lunae

Päivän omituinen fakta: Dies Lunae on latinaksi Maanantai ja sanassa on englanninkielinen sana: Kuolee. Sattumaako?

Aamun tehtävälista näyttää 62 tehtävää. Vaikka hetki menee ennen kuin pääsen taas tilanteen tasalle, päivä sujuu hienosti. Hieman ahdistaa ja väsyttää tämä arjen alkaminen.

Ilta venähtää koodailussa ja löydän itseni väsyneenä nakuttamassa päiväkirjaa keittiössä. Viime aikoina minua on vaivannut öisin kummalliset ahdistuskohtaukset. Tulee se selittämätön, kammottava ajatus päähän, että olisi kamalaa, jos ei olisi olemassa. Vaikka ajatuksen ei pitäisi pelottaa tai tuntua miltään, se kauhistuttaa näin tietoisena ja ajattelevana olentona. Jännä, että ajattelin ihan samoja asioita lähes päivälleen kaksi vuotta sitten. Ja taas mennään.

Nyt. Keskityn tähän hetkeen. Eli teen sen fakin iltapalan ja katson uusimman The Last of Ussin.

Tässä kirjoituksessa on 146 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää