Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Aitiopaikalla

Vilkas päivä. Enimmäkseen sys op-hommia. Tekemistä jää keskiviikoksi, en ihan saa palvelinta täysin asennettua. Ei se mitään.

Illaksi taksilla Jypin peliin, Lähi-Tapiolan vakuutusmyyjämme kutsusta, ruoat ja juomat heidän piikkiin. En ole koskaan ollut aitiossa, joten tämä on melkoinen elämys. Hulppea paikka. Tuntuu, että olen maailman huipulla. Alkoholittomia juomiakin on. Alussa hieman ahdistaa, sillä muitakin yrittäjiä on kutsuttu ja tila on aika pieni. Lopulta porukan jää sulaa ja keskustelukin on ihan miellyttävää, toki pieniä häiritseviä nyanssejakin löytyy. Peliä on jännä seurata näin hyviltä paikoilta. Jyp häviää johtoasemasta 3-1 ja peli päättyy 5-6 Rauman Lukolle.

Telegram-viesti vaimolle kiteyttää päivän hyvin:

Ote Telegram-viestinnästä vaimolle:
- Lapset unilla
- Paitsi Lotta ei saa unta
- Vähän sekava päivä tänään. Mutta erilainen.
- Joo
- Sellainen olo, etten tiedä oonkoi ok vai en (hiki-hymy-hymiö)

Juhalta herää hyvä ajatus tämän illan päätteeksi. Pitäisi muistaa myös omaa itseään. En edes muista milloin viimeksi olisin ajatellut itseäni, eli siis omaa vapaa-aikaa. En varaa itselleni ja omaan viihtyvyyteeni aikaa yhtään, kun mietin vain muita. Ja töitä. Pitäisi osata tehdä muutakin ja ottaa sitä aikaa itselleen. Tähän pitää jatkossa koittaa jotenkin panostaa. Hankalaa se on, kun ei osaa…

Tässä kirjoituksessa on 188 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää