Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Aikainen lintu nappaa madon

Herään kuudelta. Aamupala naamariin, treenivaatteet päälle ja Juhan kanssa kiertämään järvi pitkästä aikaa. Ajoissa on mukavaa olla liikenteessä. Pieni pakkanen, nätti auringonnousu. Linnut, lokit, joutsenet heräävät kanssamme. Mukava turista niitä näitä. Pari tuntia menee nopeasti.

Aamusauna. Hyvä fiilis. Vähän koodia. Pelailua. 521mg kofeiinia. Kellon lähestyessä yhdeksää olen jo aivan valmis nukkumaan, mutta lapset eivät ole. Voi olla, että oma nukkumaanmenoni venähtää taas.

Haukotus.

Tässä kirjoituksessa on 78 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää