Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Kiirastorstai

Löydän itseni pääsiäiskirkosta. Pappi puhuu siitä miten Jesse kärsi. Virkistävää vaihtelua. Oikeasti olen kuitenkin tullut kaupunginkirkkoon katsomaan tyttäreni lauluesitystä.

Neljä päivää töitä tällä viikolla. Ja onpa muuten ollut aikamoista tykitystä. Olen tyytyväinen tähän viikkoon. Jotenkin päivät ovat olleet sen verran täynnä kaikenlaista, että pitkä viikonloppu tulee tarpeeseen. On mukavaa saada huilia.

Aion syödä, saunoa ja ottaa rennosti. Liikkeelle en pääse vieläkään, sillä kantapään rakko ei ota laantuakseen. Antaa Compeedin parantaa kunnolla. En malta odottaa, että pääsen testaamaan uusia kenkiä.

Päässä ei liiku mitään.

Eipä sitten muuta kuin munarikasta pääsi… no joo, antaapa olla. Zip. I’m out.

Tässä kirjoituksessa on 121 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää