Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

365 päivää, 365 kirjoitusta

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun aloitin tämän lokikirjan. 365 päivää, 365 kirjoitusta. Tai no, jos varsinaiset artikkelit laskee blogin, firman blogin ja leffablogin puolella, tulee kirjoituksia paljon enemmän.

Maanantai. Täten otan tavoitteeksi kirjoittaa joka päivä.

8.11.2021

Päivittäinen kirjoittaminen on auttanut hahmottamaan elämää, aikaa, asioita, tavoitteita ja saavutuksia. Kiitollisuuspäiväkirja tässä samassa yhteydessä on saanut arvostamaan elettyä elämää ja tätä hetkeä. Päiväkirjasta on ollut kaikin puolin hyötyä. Suosittelen jokaiselle.

Nyt kun vuosi on pyörähtänyt ympäri, pystyn koodaamaan ”tänä päivänä vuosi sitten” ominaisuuden. Sitä onkin sitten kiehtova seurata. Aion jatkaa kirjoittamista, nyt kun tästä on tullut hyvä tapa.

Mitäs tänään? Liian pitkää päivää, liian vähän unta. Taas. Ei tämä taida nyt hetkeen helpottaa. Voi voi.

Tässä kirjoituksessa on 145 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää