Mikä lokikirja?

Rollemaan kapteenin lokikirja on Rollen kevyt päiväkirja ja päivittäinen kirjoitushaaste. Tavoitteena on kehittää mielenterveyttä, kirjoittamisharrastusta ja madaltaa kynnystä itseilmaisuun.

Tänään on ollut hyvä, aurinkoinen päivä. Energiat eivät ole ihan tapissa, mutta ei tarvitsekaan. Silti virtaa riittää näköjään säätää seitsemän tuntia putkeen liidimagneettia. Webhookit on kivoja.

Käyttöön lähti taas taannoin päivittäisissä rutiineissa mukana ollut Bearable. Otin appin pois käytöstä, koska ajattelin että se käy raskaaksi tai että alan kuvittelemaan oireita kun keskityn niihin liikaa, mutta unohdin, että rakastan asioiden tilastoimista. App tuo minulle paljon iloa.

Nyt burgeria naamaan ja sitten voisi mennä vaikka taas pelailemaan aivot narikkaan…

Tässä kirjoituksessa on 94 sanaa.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää