Legendaarista

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Kirjasto 11.00 am, ihmiset ovat menneet töihin, aamuhulina on käynnissä, aurinko nousee ja kaikki on niin haikeaa. Ulkona on lämmin ilma ja osittain sulanut lumi tasapainottaa kevään ja tulevan kesän fiilistä. Miehellä on cd-soitin cd-soittimen kokoisessa povitaskussa. CD:ltä soi kahta ihanaa levyä, Armor For Sleep – What to do when u’re dead ja Buzzhorn – Disconnected. Cd poltettiin aamuhälinässä kun mies heräsi liian myöhään ja laittoi cd:n polttamaan sillä välin kun kylpyhuoneessa höyryää ja kaikki on niin kevätaamuisen kivaa. Mies ei ehdi tehdä eväitä, mutta ottaa kolikoita mukaan. Mies torkkuu espanjan tunnilla eikä sano sanaakaan kenellekään. Espanjan tunnin jälkeen mies menee kauppaan ostamaan suklaata ja mehua. Mies kirjoittaa äidinkielen tunnilla viidessä minuutissa aanelosen stoorin ja antaa ryhmänsä lukea sen. Mies menee syömään pinaattikeittoa ja mämmiä, sanoo Arskalle huomenta ja suuntaa kohti kirjastoa, varaa ajan 11.00 am – 12.00 am ja istahtaa kirjoittamaan päiväkirjaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä