Legendaarista

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Legendaarista, todellakin. Arvatkaapa mitkä tunnit ovat seuraavaksi? No tietysti ranskan kaksoistunti. Oli pakko tulla taas legendaarisesti kirjoittelemaan koulun kirjastoon. Rolleweb on jotenkin nukahtanut, mutta ei sentään kuollut. Minkäs koululle mahtaa, lukiolaisen elämä on vain tällaista. Ja pitäähän joskus opiskellakin. Tämä maanantai ei tunnu niin kauhealta kuin viimeksi (vaikka neljään onkin), koska viikonloppuna sai nukkua univelat pois. Vielä kaksi tuntia, eiköhän se siitä.

Unohdin edellisellä kirjoituskerralla sanoa, että serveri asennetaan ehkä uudestaan, koska tietokannasta puuttuu joku merkittävä pätkä. Samalla siihen asennetaan uudempi mysql, mikä on tietenkin hyvä juttu. Pitäisi ehkä ruveta kirjoittelemaan niitä arvosteluja, mutta ensin uusin ainakin screenshotit (jos jaksan). Tulevan uudistuksen näet the ringin arvostelusivulla. Kun olen näin ahkera kirjoittelija, niin ajattelin aloittaa blogin, myös livejournalissa, jotta saisin enemmän lukijoita, mutta miete on vielä hakusessa. Maintenant au revoir et í  tout a l’heure!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä