Las españolas

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään aamulla oli kaksi tuntia espanjaa ja saimme espanjalaisia vieraita tunnille. Ne luki meille kappaleen sillei supernopeeta vauhtia ettei ois älynny ilman kirjaa mitään. Seuraava tunti oli äidinkieltä jossa työstettiin edelleen runoanalyysiä. Olin tehnyt sen jo melkein valmiiksi, joten tein sitä vähänaikaa tunnilla ja sit pääsin pois. —- Oho! Pistin uuden sivun ja eksyin virhe.orgiin ja deviantartiin ja jäin ihailemaan monia hienoja taideteoksia ja sit tajusin että olinkin kirjoittamassa päiväkirjaa… ~5min enää nettiaikaa jäljellä. Kirjoitan loput sitten myöhemmin… kaitjoomoi.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä