Laiskuutta ilmassa?

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Nikolainkulma fifteen o’clock. Jätin yhden päivän välistä, koska en jaksanut laiskuuttani kirjoittaa. Olen jälleen Nikolainkulman turisti-informaatiokeskuksessa. Aikaisemmin ruokavälitunnilla ostin täältä lisää käyttöaikaa bussikortilleni. Äsken puhelin pirahti vastaanotolla ja korvaan särähti heti mummelin huono englanti. Oikeesti. Ei voi olla turisti-infossa ja puhua mikahäkkis-englantia! Tai pitäisikö sanoa egnlantia. IIk, toivottavasti se ei näe tätä tekstiä tuosta olan takaa. Joopa.

Tänään Cygnaeus-lukio bailasi rajusti opettajien laulun, kääretortun ja konsertin merkeissä. Kyllä, luit oikein. Opettajat lauloivat meille ”Sankareita oomme kaikki” tai jotain sinnepäin. Laulun lomassa saimme syödä salissa kääretorttua mahamme täyteen. Tyypit olivat hommanneet jonkun kilometrin mittaisen tortun, jossa oli vaniljakastiketta päällä. Kahdentoista jälkeen oli konsertti, Down By The Lastauslaituri, jossa soitti koulumme eri bändejä. Hyviä suoriutumisia oli. Mutta nyt joku kerrankin jonottaa tähän koneelle, joten taidan lopettaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä