Lähikauppa ryöstettiin Jyväskylässä kolme kertaa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Asmalammen Siwa ryöstettiin pari päivää sitten kun äitini oli töissä. Melko tavallisen näköinen mies kävi aikaisemmin kaupassa ja yritti ostaa 6-packin kaljaa, mutta kertoi unohtaneensa rahansa kotiin ja poistui puodista. Vähän myöhemmin sama mies tuli uudestaan ostoksille, osti pari kaljaa ja kommentoi tavallisesti huonoa säätä maksaessaan viiden euron setelillä. Juuri kun mies oli saamassa vaihtorahoja, hän kahmaisi kassasta vähän rahaa ja juoksi karkuun puukko kädessä. Kenellekään ei onneksi sattunut mitään. Äiti kävi antamassa tuntomerkit ja mies saatiinkin jo kiinni. Parin kilometrin päässä oleva Kuokkalan Kekkolantien Siwa ryöstettiin kaksi kertaa – maanantaina ja perjantaina – ilmeisesti samalla tavalla. Aika harvinaista täällä päin. Onneksi jäi tapaturmattomaksi ja mies saatiin kiinni.

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 30-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä itse perustamassaan digitoimistossa ja SaaS-palvelua kehittävässä startupissa, verkkosivujen tekijä, sosiaalisen median asiantuntija ja koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Suurin osa päivästä kuluu hevimusiikin ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Twitter, leffat ja erikoisoluet lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä