Kuollut viikko

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Taisi tulla uusi ennätys. Tasan viikko aikaa viime kirjoituksesta. En tiedä mistä tämä yllättävä passiivisuuteni johtuu. En todellakaan. En tiedä myöskään miksi kirjoitan aina omasta elämästäni. Ehkä en vain jaksa suunnitella bloggauksiani niin, että saisin niihin jotain viisasta ja järkeenkäypää sisältöä. Silti oletan, että ihmiset lukevat aina innokkaana uudet blogiviestit. Ainakin kävijätilastojen mukaan. Viime viikolla kävi ihan mukavasti vierailijoita, erityisesti lauantaina. Lauantaina ilmeisen monella oli aikaa surffata internetissä.

Syksy on jo pitkällä, enkä ole edes ehtinyt valokuvaamaan, vaikka hienon kuvan saisi jo takapihan syksyisestä omenapuusta. Varsinkin eilen illalla oli aivan mahtava tunnelma, kun istuin bussissa kuuden aikoihin. Aurinko paistoi pilven takaa tunnelmallisesti ja matalalta ja puiden varjot olivat pitkiä ja lehdet olivat keltaisia ja oransseja ja niistä heijastuva valo oli niin hienon näköistä. Olisin voinut jäädä pois pari kilometriä ennen päämäärää ihan vain hyvän taidekuvan takia. Mutta en sitten jaksanut. Kävin huoltsikalla ja ostin puoli kiloa pahoja karkkeja ja energiajuoman (kyllä, edin!). Sitten menin Juhanille. TV:stä tuli Idolsit. Nauroin huonoille laulajille ja ihmettelin tuomareiden tylyyttä jälleen kerran. Sitten pelattiin nhl ja uo.

Älä kysy mitä muuta tein viime viikolla. En oikeastaan mitään kehittävää. En todellakaan muista montaa asiaa, varsinkaan yksityiskohtia. No, ainakin tein kokeita. Tiistaina oli matematiikan koe. Ei siitä sen enempää, huonosti meni. Keskiviikkona oli äidinkielen mielipideteksti, joka meni ihan hyvin. Kirjoitin yhden vajaan konseptillisen, eli vajaat neljä sivua. Torstaina oli historian koe, missä ei ollut mielestäni kovin keskeisiä kurssin kysymyksiä. Koe ei todellakaan ollut kovin helppo. Jäi varsin huono fiilis.

Koeviikko loppui torstaina ja perjantaina alkoi uusi jakso. Perjantaina olin kipeä. Aamulla kun heräsin, päätä särki, verenpaine oli alhaalla ja oksetti kun nousin pystyasentoon. Lauantaina tervehdyin. Vapaa-ajalla istuin luultavasti tietokoneella, katsoin ulos ikkunasta (yksityiskohta!), kuuntelin paljon, paljon musiikkia, söin, join, luin kirjoja. Viikonloppu meni Red Alert kakkosta LANittaessa (eli pelatessa Local Area Networkissa, eli lähiverkossa, kahdella koneella). Ja nyt sitten taas jatkuu opiskelu. Ja vapaa-ajalla Ultima Online. Aloitin parkourin. Huono elämä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä