Kuokkala-bridge

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

No, vielä yksi – näin viimeisen työpäivän kunniaksi ennen Vapenia. Kuvassa on Kuokkalan sillan keskikohdan oleskelutönö. Nainen on tuntematon ohikävelijä. Kuva on otettu Canon Digital IXUS 60 -pokkarilla ja kuten olet varmaan huomannut, minulla on kokemusta monista kameroista – niin pokkareista kuin järkkäreistäkin.

Pidän kuvan taivaasta ja symmetrisyydestä. Nainen tuo jotenkin lisämakua kuvaan, jotain elämää. Otin tämän 13. kesäkuuta vuonna 2006.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Q-tio

    Ihan tälläinen pieni ja vaatimaton kokemattoman pienen pojan huomio:
    jos tuo varjo tuosta alalaidasta katoaisi, niin symmetria korostuisi vielä enemmän..

  2. rolle

    Olishan sitä voinu kropata, mutta laitoin sen alkuperäisenä sillä sain käsin aika hyvän kuvan enkä raaskinut sitä pahemmin muutella. Tiedä sitten miksi.