Kun luet tämän

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Flickrin logo:llä tuotettu merkintä:

Kun luet tämän, olet hippa! Ota kuva itsestäsi tämänhetkisessä olemuksessasi, ei siis vaatteiden vaihtamista eikä mitään pikaista ehostusta. Eikä kuvankäsittelyä! (via pni)

Kuva minusta
Taken at 6:16 PM on September 27, 2010 – uploaded by ShoZu @Flickr

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. Kun luet tämän

    […] (via Pni ja Rolle) […]

  2. Rohkeutta blogosfääriin – bloggaajien tissit esiin – Mediablogi

    […] bloggaajat rohkeita? Nyt tissit esiin. Rolle aloitti tuossa paljasta itsesi sellaisena kuin olet -jutun, mutta koin sen liian tylsäksi ja halusin tuoda […]

  3. Kun luet tämän « von Hattunen

    […] Kun luet tämän, olet hippa! Ota kuva itsestäsi tämänhetkisessä olemuksessasi, ei siis vaatteiden vaihtamista eikä mitään pikaista ehostusta. Eikä kuvankäsittelyä! (via rolle) […]