Koulussa taas

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Koulussa taas. Kerrankin kymmeneen ja tänään on ainoa päivä, jolloin ei ole hyppytuntia missään välissä. Toisaalta hyvä juttu. Menee päivä nopeammin kieliä luettaessa. Kuten jo on tullut jankutettua koko viikon, tänään on se odotettu kielipäivä, kuten joka ikinen perjantai tästä lähtien. Ranskaa ruotsia ja espanjaa, ihanaa. AOEEO, tänään on ruotsin sanakokeet enkä ole muistanut lukea sanakaan. Kivaa. Ensi tunnilla alkaa. Pitäisi kai lähteä täältä tietokoneluokasta vähän aikaisemmin ja lukea pari sanaa. Nää Cynkkarin koneet on siitä hyviä että näihin voi asentaa kaikkea, toisin kuin vanhan koulun koneisiin. Mesenkin sain taas asennettua, sgöööd.

Tänään ajattelin mennä sinne Juhanille pitkästä aikaa. Juhani on oikeesti ihan piiloinnoissaan kun me tullaan. Tekstiviestissä luki jotain paskomista että ”ei sapuskaa, ei murkinaa, ei saa jäädä yöksi, nhl:ää voidaan harkita, veikko EI tule, unelmat murskaantuu. Tervetuloa”, mutta sehän on ihan Juhanin tapaista, siis piilottaa innostumisen paskomisella, antaa käänteisen vaikutelman itsestään, nostaa fiilikset jo valmiiksi kattoon. Eikö se olekin luonnollista joskus?

Ostin äsken pari patukaa koneesta kun en ehtinyt syödä aamulla. Nyt on ruokavälitunti ja suoraansanottuna oli aika paskaa ruokaa (kasvisperunoita, jak!), nyt kun on kasvisviikonloppu. Kuten sanottua, tänään menin kouluun kymmeneen ja tykkäsin nukkua yhdeksään (9:10 lähti linkki). Linkeistä (ks. ”linkki”=Jkl, selkokielellä ”linja-auto” tai ”bussi”) puheenollen myöhästyin eilen ensimmäisen kerran ja jouduin menemään numerolla 4, joka tuli viiden minuutin päästä kilometrin päässä olevalta pysäkiltä. Jouduin juoksemaan itseni läkähdyksiin, mutta en sentään myöhästynyt. Seuraavaksi on se sanis ja sitten pari tuntia espanjaaaa ja vapaus. Enpä nyt keksi tässä enää muuta päiviteltävää. Ja ainiin, laitoin irc-galleriaan uuden kuvan. Käykääpä kommentoimassa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä