Koulussa taas

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Huomenta. Tänään heräsin kuudelta normaalisti ja join parit kahvit ja lähdin kouluun. Onneksi tänään ei ole mitään haastavaa ainetta ja pääsen jo kolmelta. Englantia, hyppytuntia, kemiaa, hypputuntia, ruokavälitunti ja matematiikkaa, eli tänään kärsin tyhjistä tunneista tuntien välissä. Kamalaa.

Tänään saatiin uusi auto, Touyota Yaris, jota en ole vielä nähnyt koska äiti pitää sitä autotallissa nyt jonkin aikaa. Kummallista… vanha peugeot oli niin romu että ihmettelen miten se pääsi katsastuksesta läpi. No hjoo, ketä meidän autohistoriat kiinnostaa. Tässä on vielä viisi tuntia koulua jäljellä, joista vajaat kolme tuntia opiskelua… kuuntelen musiikkia, vaikka cd-soittimeni reistaileekin. Pitäisi hankkia mp3-soitin jos vain olisi varaa.

Rollewebissä käy nykyään todella paljon porukkaa päivittäin. Tämänhetkinen uniikki kävijäennätys yhdessä päivässä on likimain 2500, eli aika paljon. Ihmettelen mitä ihmiset täällä ylipäätään tekee, kun eivät edes palautetta kehtaa laittaa. Foorumiinkin tarvittaisiin paljon enemmän aktiivisia keskuteluja. Sitten hyviä uutisia: irkkikanavallemme on tullut vihdoinkin porukkaa, tuttuja ja tuntemattomia. Jos omistat sivut tai olet rollewebin kävijä, voit saada opit tai jopa auto-opit. Vieraile: ja verkkohan on irc.quakenet.org. Lisää quakenetin verkkoja ja sisäpiirin tietoa löydät osoitteesta: www.quakenet.org. Minä jatkan tässä elämistä. Pärjäilkää!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä