Koulu rikkoo

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään nukuin kahteen, eli yhtä pitkään kuin eilenkin. Heräsin ja menin keittiöön, kaapissa ei ollut taaskaan mitään ihmeellistä. Söin siinä pari kinkkuvoileipää ja istahdin tuolille ja jäin siihen miettimään. Miten ehkä puoli tuntia, kunnes tajusin että huomenna on kolmen kappaleen sanis ja ylihuomenna englannin projektin deadline, jota en ole edes aloittanut. Aih, ranskan ainekin pitäisi kirjoittaa huomiseksi. Tekisi niin mieli tehdä jotain muuta kivaa, kuin kirjoittaa jotain hikisiä aineita. No… onneksi olen hyvä kirjoittamaan juttuja.

Hmmhmm… aihe piti keksiä jo viime perjantaihin mennessä. Pitää tehdä projekti suomalaisuudesta ja valita joku suomalainen aihe. Taidan tehdä aiheesta ”Finnish Holidays”, vaikka luulenkin että se on aika yleinen. EIII. Ei jaksa ajatella koulua, eikhä! miksimiksimiksimiksimiksi? Alkaa pikkuhiljaa menemään J Ä R K I kouluun! Miksi aina pitää olla koulua? Alan jo kaipaamaan kesää, kesälomaa, matkustelua, risteilyjä, uimista, AH. Miksi matelet oi aika?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä