Kolme päivää

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

TORSDAG. Lähdin Eerolle illalla, jonka jälkeen kävin Ronilla. Lähdin Ronilta kolmen jälkeen kävelemään. Kävelin Shell Veturin kautta, ostin EDin ja olin neljältä kotona. Yöllä on kyllä niin mukava kävellä. Musiikki soi ja yöelämä puhkeaa kukkaan. Kolmivärisiä auringonnousuja, pupujussiperheitä loikkimassa metsässä ja hiekkatiellä… eikä kymmenen kilometriä tunnu missään.

FREDAG. Nukuin huonosti torstain ja perjantain välisen yön. Heräilin kahdentoista aikoihin, jonka jälkeen alkoivat Hetan synttärivalmistelut. Koottiin semmoinen cd, jossa on kaikenlaisia osuvia biisejä. Kun olin saanut cd:n poltettua, lähdettiin Pasin autolla Tarulle. Tarulla teimme kortin ja viimeistelin cd:n kannet. Lähdettiin Hetan luo kaupan kautta. Ostin karkkipussin Hetalle kaksi suklaaunelmakeksipakettia (huh), joista söin toisen. Olimme noin viideltä Hetan vuokraamalla mökillä. Laulettiin laulu, juhlittiin, syötiin ja juteltiin. Ai niin, leikit jäi muuten leikkimättä, vaikka Twisterkin tuotiin.

Seitsemän jälkeen lämmitettiin sauna ja vettä ja mentiin porukalla saunomaan. Meitä oli yhteensä ehkä 20 ihmistä saunomassa. Otettiin löylyt ja mentiin järveen. Me pojat juostiin ensin rantaa pitkin, sitten toisen löylykierroksen jälkeen hypättiin laiturin päästä. Saunottiin ja uitiin pari tuntia. Synttärisankari uskaltautui kunnolla veteen melkeinpä vasta kun muut olivat lopettelemassa.

Saunan jälkeen syötiin saunamakkaraa, joka oli fantastisen hyvää! En syö enää koskaan grillattua makkaraa. Loppuilta syötiin ja höpötettiin. Oli aivan mahtava porukka ja erittäin kesäinen tunnelma, vaikka oli märkää ja kylmää ja vettäkin satoi. Kiitos Heta ja onnea 18v!

LÖRDAG. Heräsin puoli kahden aikoihin. Nukuin taas huonosti. Voi johtua siitä että nyt minulla on neljä tyynyä, eli 2 ylimääräisenä pyörimässä. Istahdin tietokoneelle ja katselin perjantain kuvia ja tein FotoPlus-JAlbum-skinin valmiiksi. Pitää vielä julkaista uusi galleria jossain vaiheessa. Kitaratunnit olisivat alkaneet kolmelta, mutta myöhästyin bussista. Sovin Ollin kanssa kitaratunnit viideksi. Toivottavasti ehdin siihen bussiin. Maha kurnii taas. Menen syömään.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä