Kokeiden palautukset

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tulin juuri kokoeiden palautuksesta. Täällä systemi menee sillein, että edellisen jakson kokeet palautetaan vasta seuraavan jakson aikana. Palautuksille on varattu erilliset tunnit, tälläkertaa se oli tänään kahdeksasta kymmeneen. Mutta koska minulla ei ollut viime jaksossa kahta ainetta ollenkaan, sain tämän viimeisen tunnin vapaaksi, koska kyseisten aineen kokeita ei ollut ja sen takia voin kirjoitella taas blogiin (whipii!). Haluatte varmaan tietää paljon sain kokeista. Musiikin kitarakurssi meni läpi, kurssista ei saatu numeroarvosanaa. Historian kokeesta ja kurssista sain kasin samoin englannin kokeesta ja kurssista. Ihan hyvin siis, kun en paljon kokeisiin lukenut.

Tänään on kohtuullisen helppo päivä kun tuo aamuinen kaksoistunti jäi pois niiden kokeiden palautusten takia. Vielä on liikuntaa (jos sitäkään), mutta vuorottelemme ryhmittäin eli en ole varma onko minulla tänään liikuntaa, opoa vai ei mitään liikunnan kohdalla. Liikunnan jälkeen on kemiaa ja matematiikkaa ja sitten pääsenkin jo kotiin. Täällä Jyväskylässä on huono keli, ulkona on todella liukasta ja jäistä, ehkä vähän kylmäkin. Kuten jo taisin mainita serveristä, se menee uusiksi eli älkää siis pistäkö vieraskirjaan viestejä, ”miksi foorumi ei toimi” tms, koska ihan sen takia kun palvelinta laitetaan uusiksi. Varmuuskopiot on kyllä tallella, älkää niistä huolehtiko. Kassu oli ainoa joka oli hereillä, kiitos siitä. Tänään saatan jaksaa ruveta kirjoittamaan arvosteluja, leffoja kun on tullut katsottua todella paljon näiden kuluneen kolmen viikon aikana. Nyt taidan mennä katsomaan onko meillä sitä liikuntaa. Hyviä vointeja kaikille!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä