Kirjoitusten merkityksiä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Hiljattain vanhoja merkintöjäni lueskellessa oivalsin miten erinomainen keksintö blogi/päiväkirja onkaan. Ihmismieli on liian lyhyt, siksi itselle tärkeitä asioita kannattaa kirjoittaa ylös. Itse en esimerkiksi muista yhtään mitä tein kaksi viikkoa sitten tiistaina, mutta jos olen sattunut kirjoittamaan silloin merkinnän, voin aina lukea ja hymähtää omille jutuilleni. Olen myös huomannut kuinka paljon olen kehittynyt kirjoittajana ja kuinka paljon maailma on muuttunut. Pitääpä importata loputkin viime vuoden arkistoista.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. squar

    Itekki tossa joku päivä sit lueskelin vuoden vanhoja merkintöjä ja aion ne kyllä säilyttää. Kiva lueskella mitä sillon on ajatellut.