Kiirettä pitää

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

30082010240

Kuva otettu kymmenisen minuuttia sitten
@ Flickr

Sitä ei vaan aina kerkiä kirjoittelemaan niin usein kuin haluaisi. Huh huh. Juuri tultiin kotiin asioilta, joita olimme hoitaneet koko aamun. ToDo-listassa on mukavat 13 otsikkoa valmiina. Viime viikon kohokohtia oli ainakin:

1. Sain uuden CV:ni valmiiksi osoitteeseen roni.laukkarinen.info

2. Soulfallenin keikka Katseessa lauantaina. Erityisen yllättynyt olin ilmaisesta sisäänpääsystä. Vieläkin niskat jumissa. Kai on mukava tyyppi.

Eipä tule nyt muuta mieleen. Tulen kirjoittamaan nyt jatkossa taas ihan asiaakin. Nyt kuitenkin elokuva- ja mässäilytuokio vaimon kanssa. C u l8r.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä