Kiire kirjastossa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ehdinkö… ehdin. Oli pakko tulla kirjoittamaan kirjastoon. Ärsyttää kun koulussa mikään tietokoneluokka ei ollut auki ylioppilaskokeiden takia. Koko yläsiipi on suljettuna. Kävin äsken kaupassa, koulun vieressä olevassa K-Marketissa ostamassa Grandi-appelsiini-kola-pillimehun ja pirkan appelsiinipillimehun. Ihan vain eväiden kanssa juomaksi. Ensi tunnilla on hyppytunti, joten ajattelin syödä eväitä silloin. Ajattelin myös varata internet-ajan tunniksi jos niitä aikoja ylipäätään on vapaana. Jooh… mutta kirjoitan myöhemmin lisää. Nyt on kiire tunnille. Mojps!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä