Kieli pitkällä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Mitä pidätte siitä ideasta että alan blogata myös muilla kielillä? Asensin erään lisäosan, jolla voi pitää montaa eri blogia eri kielillä / kääntää blogimerkintöjään muille kielille. Lisäosa toimii hyvin, mutta kesti pari tuntia ennen kuin tajusin koko idean. Nyt pystyn kirjoittamaan englanninkielisiä merkintöjä englanninkieliselle sivulle ja suomenkielisiä suomenkieliselle. Koko sivusto on vielä kääntämättä mutta käännän sen joskus. Nyt on aika syödä ja lähteä koneelta. Kirjoittelen lisää myöhemmin.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

  1. Ressu

    Anna mennä vaan. Edellisen aiheeseen koskevan bloggauksen poistit ilmeisesti?

  2. Ressu

    Jaaha, ehdit tehä tässä välissä bloggausalueen lontooksi.

  3. taddels

    ihan siistiä ois kivaa lukee näitä juttuja enkuksikin