Keskinkertainen tuhlaajapoika

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Ensin ne pakolliset. Tänään oli kokeidenpalautus. Sain ruotsista kasin, espanjasta ysin (kuten viimekin kurssista), matematiikasta … enpäs kerro, äidinkielestä kasin ja historiasta saman minkä matematiikasta. Eli ihan keskitasoa. Mietin, minkälainen olisin, jos tietokonetta ei olisi. Olisin varmaan paljon no-lifempi. Äiti sanoo aina että minulla on skilliä ja menestyisin paremmin, jos opiskelisin kunnolla. Tosiasia on, etten panosta opiskeluun niin paljon kuin pitäisi.

En käsitä rahanmenoa. Tuhlaan vähäisiä ”tulojani” minkä kerkeän. Tänään piti ostaa deodorantti, mutta kävin McDonaldsissa. Ostin premium-aterian, jolla sain puolen litran Coca Cola Light Limen. Olen tuhlannut tämän lukuvuoden aikana varmaan lähelle 100 euroa energiajuomiin, limonadiin, karkkiin tai McDonaldsiin (älä kerro äitille!). Eilen lainasin Villeltä 1.5 euroa ja ostin Silkkitiestä tumman koiran, energiajuoman, jota en ollut vielä maistanut (oikealla). Ihan hyvää oli. Kaikki energiajuomat eivät maistu täysin samalle, mutta jokaisessa on sama kofeiini-tauriinin makuinen vivahde.

Tänään heräsin 05:45, menin suihkuun, join kupposen cappucinoa ja pelasin vajaan tunnin Ultima Onlinea. Kehitin blacksmithyä melkein kahdeksaankymmeneen … huoh. Olen säälittävä. Selitän nettipelistä jo blogissanikin! Naurakaa pois. Ja eilen alkoi aliaksen viides tuotantokausi. Nyt on yksi koulupäivä taas ohitse. Seison Nikolainkulman nettikoneella ja kohta tulee bussi. Taas sekalaista asiaa, mutta tuleepahan blogiin täytettä. Teidän täytyy välillä myös jaksaa kommentoida, etten masennu. Kiitos.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä