Kesän avausta ulkona

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Kesä on täällä

Kesä on täällä
@ Flickr

heti heräiltyäni lähdettiin ulos, mikä oli ihan hyvääkin vaihtelua. Veeralla on äitienneuvola ja sen jälkeen lähdetään katsomaan nimiäismekkoa tytölle.

Tukka hulmuaa taas kivasti lämpimässä tuulessa ja Jyväskylän kompassi on pullollaan ihmisiä. Kännykkäni sääsofta näyttää 19 astetta celsiusta, mutta mittaus on otettu tunti sitten – veikkaisin nyt olevan lähemmäs 20.

Olen blogannut tätä viestiä tässä kävellessä ja ihan kohta ollaan neuvolassa. Vauva taisi taas nukahtaa vaunuihin, win. Ps, tämäkin viesti käy vielä testiviestistä. Toivottavasti kaikki toimii niin kuin pitääkin niin pääsen bloggaamaan useammin myös matkapuhelimestani…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä