Käyhän se näinkin

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Vaikka tätä lukisi työkaverini ja työnantajani, myönnän että olen tällä viikolla ollut töissä hieman vaisu. Syitä ovat olleet mm. armoton väsymys, burnout ja pieni elämäntilanteen muutos.

ToDo-lista on taas melko täynnä:

  • iPod Touch Jailbreak – Toisaalta joudun kokeilemaan tuota Veeran luona koska wlan ei toimi kotona.
  • Windows Visual Themes (.msstyle) -opas. Kuinka tuunaat tietokoneesi Windowsin omilla teemoilla ilman suorituskykyä heikentäviä ohjelmia?
  • IRC-opas uusiksi. mIRC ja irssi-opas.
  • Metallin historia -sivu loppuun.
  • Veeran läppärin asennus loppuun.
  • Www-sivut, työhommat (2 bändisivua, 1 yrityssivu, 1 blogi) toistaiseksi jäissä.
  • Laskujen maksaminen.
  • Bloggaaminen (loput merkinnät).

Pääsen muuttamaan jo joulukuussa. Kämpästä kerron lisää myöhemmin. Tänään pidän leffamaratoonin Veeran kanssa. Muuten, irkkaan nykyään 20 tuntia päivässä (usein myös liikenteessä ja vessanpytyllä) QuakeNetissä nickillä rolle kanavilla #soppanen, #keltaiset_jänöt, #InAllHonesty, #vornanen, #isänmaanpetturit, #peace&love, #sivari-08-07, #kesämaa, #rolleweb ja IRCNetissä nickillä rolle` (joku toinen yrittää esittää rollea rolle-nickillä) kanavalla #kuplapussi. Minulla on myös bitlbee eli MSN Messenger irssin sisällä. Jos et tiedä miten pääset irkkiin niin lue keskeneräinen IRC-opas (tai odottele uutta). IRC-sivu on toistaiseksi alhaalla, koska tiedostoja ei ole vielä palautettu uuteen paikkaan.

Onneksi tänään on perjantai.

Nähdään irkissä?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä