Kaupunginkirjastosta päivää

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Heräsin aamulla yllättävän pirteänä kun ottaa huomioon että nukuin vain vähän päälle kuusi tuntia. Katsoin eilen illalla yhteentoista elokuvaa ”Independence Day”, koska en ollut vielä nähnyt sitä. Heräsin puoli kuudelta, mutta jatkoin unia, koska totesin ettei tietokoneella ole mitään keskeneräistä. Heräsin seuraavan kerran tunnin päästä ja otin cappucinon ja istahdin tietokoneelle katsomaan mm. sähköpostin. Lähdin kouluun ja opiskelin pari tuntia espanjaa ja äidinkieltä. yt olen kirjastossa kirjoittamassa päivittäistä raporttiani blogiin.

Pitäisi uudistaa bookmarkkeja rollewebissä, kunhan jaksaisin. Gallupkin pitäisi vaihtaa ja tehdä arkistosivu. Voisi myös arvostella pari elokuvaa. Ja hr:t näkyvät IE:llä oudon katkoviivaisesti ja liian tummalla. Löysin mahtavan sivuston: radikaali.net. Ja laitoin eilen irc-galleriaan uusia kuvia. No joo, en kirjoittele tänään pitemmästi, koska nettiaika on rajallinen. Hyvää päivänjatkoa itse kullekin!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä