Kaupassa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Olen Sokoksen erikoisruokakaupassa, taustalla soi Spongebobmainen musiikki. Forumin K-Supermarketista on kaikki aina loppu. Eniten ärsyttää kun äidinmaidonkorviketta saa vain tuurilla ja kaikki hyvät leivätkin on viety leipähyllystä ennen iltaa. Tällä kertaa sain yllättyä kun hevilehdet Miasma ja Infernokin oli jo viety käsistä.

Muistin Sokoksen olemassaolon vasta kuukausi sitten. Täältä saa kaikkea mitä muualta ei löydy. Tulee mieleen Helsingin Stockmann, mutta Jyväskylässä. Löytyy kalakukkoa, sushia, loputtomasti erilaisia lihoja, ruokia, erikoisruokia, konditorio, enemmän pakasteita, enemmän kaikkea. Hinnatkin tuntuvat olevan paljon edullisempia. Fanta World 1,5l on jopa 50cnt halvempaa kuin muualla.

Outoa, kun WP:n automaattitallennuksen ollessa päällä, koko matkapuhelimen selain kaatuu. Onneksi on olemassa bookmarklet. Tämä bloggaus on myös muistutus itselleni että muistan kotona blogata pari levyarvostelua ja symbianin softista. Nyt kassalle…

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. tms_

    ”Hinnatkin tuntuvat olevan paljon edullisempia.”

    :O Yleensä mestarin herkulla on ollu vähän erilainen maine…

  2. rolle

    Tarkoitin nyt yleisesti ottaen, en nimenomaan konditoriaa. Esimerkiksi limsat ja jotkut ruoat.