Kärpäsiä vai härkäsiä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Anteeksi jälleen kun valitan ongelmistani. Terapiabloggaukset (thumbs up). Tänään vastaan tuli pieniä ongelmia

  • Rahat lopuillaan – kuitenkin ruokaan vielä varaa palkkapäivään asti.
  • Pyörästä takakumi löysänä, ei rahaa pumppuun. Pitää katsoa josko kämpän vuokraajan jättämien kamojen seassa olisi, muistan nähneeni sellaisen. Toinen vaihtoehto on kiikuttaa pyörä huoltoasemalle.
  • Töissä oli tulostinpalvelin alhaalla enkä voinut tulostaa tiliotteita, jotka olisin tarvinnut sossua varten. Veeran tulostin on muuttokamojen seassa vanhempien varastossa.
  • Veeralle Kelan järjestämä Iiris-näöntutkimuksen kyydeistä paljastui vasta tänään (päivää ennen) että kyytiä ei ole takaisin Helsingistä Jyväskylään, vaan ainoastaan menosuuntaan.

Pienet asiat aiheuttavat ahdistusta ja lumipallo kasvaa vieriessään alamäkeen.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä