Jyväskylän satamaa laajennetaan

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 15 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 21-vuotias.

Satamaa laajennetaan

Satamaa laajennetaan
@ Flickr

Kävelen ystäväni luokse kylään ja satuin menemään suorinta reittiä eli sataman ohi. Ja mitä näenkään? hirveät hiekkaläjät joka puolella. Ei ole ollenkaan kaunista. Siirtävät rantalinjaa, mutta mitähän varten?

Tänä kesänä ei satamalla voi kävellä. Nyyh. Tuntuu kuin olisin elänyt pullossa. En tajua missä välissä nuo kasat tuohon ilmestyivät. Tuossa voi mennä pitkään kun saavat rannan taas kauniiksi… mitäköhän siihen on tulossa?

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

1 kommentti

  1. Juhannusviikon kuulumiset | Rollemaa.org

    […] Jos minulta kysyy miten meni Juhannus, vastaan kysymyksellä: “mikä Juhannus?”. En viettänyt tänä(kään) kesänä Juhannusta. Massajuhla, jolla ei ole itselleni (enää) mitään merkitystä. Kokkoja ei keskustan kävelykadulla pahemmin poltella. Autoa ei ole, joten vedenkään äärelle ei voi ajaa. Ja Jyväskylän satamakin on remontissa… […]