Jyväskylän kaupunginkirjastossa myydään kirjoja halvalla

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Lukutoukille on luvassa harvinaista herkkua tänään ja huomenna Jyväskylän kaupunginkirjastossa. Itse en todennäköisesti kirjoja ole menossa ostamaan, vaikka toisaalta mieli tekisi… täytyy katsoa pääsenkö huomenna liikkeelle.

Perinteinen kirjamyyntitapahtuma järjestetään pääkirjaston Minnansalissa 3. – 4.11. 2010 klo 10 – 20 (Vapaudenkatu 39 – 41). Myytävänä on lasten ja aikuisten kaunokirjallisuutta, tietokirjoja, lehtiä ja jonkin verran äänitteitä. Ostoksia on mahdollista maksaa vain käteisellä.

Via Kulutusjuhla.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä