JuucoJuupoJuhani

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään kävin tekemässä englannin tentin, joka tuntui aika helpolta. Kokeessa ei juuri kysytty muuta kuin pari adjektiivia ja passiivia sekä yleistä sanastoa käydyistä kappaleista. Ysi tai kasi tippuu. Tulin kotiin kymmeneltä ja soitin Juhanille. Juhani oli nukkumassa, siksi menin itsekin nukkumaan. Heräsin kolmelta ja lähdin juucolle päin. Nyt olen taas täällä viettämässä iltaa, koska huomenna ei ole koulua (kakkospalkissa ei ole koetta). Keskiviikkona on kemian kokeet, joihin luen sitten huomenna.

Kamera on täynnä kuvia, olen ilmeisesti unohtanut uupata ne koneelle. By the way, isukilla kilahti eilen joten kone oli jonkin aikaa jäissä. Tietokone menee kuulemma opintojen edelle, enkä voi kiistäkään. Kone on harrastus. Jokaisella on oma unique harrastus. Juhani pelas mua ja Markoa vastaan äsken kuus peliä nhl ja voitti kaikki paitsi viimeisen. Nhl2004.exe on legenda.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä