Juhannuskonferenssi, Keuruu 22.-27.6.

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Tänään äiti herätti minut klo yhdeksän, jolloin olin vielä liian väsynyt nousemaan sängyn pohjalta. Nukuin kymmeneen ja herättyäni kävin suihkussa ja syömässä jonka jälkeen lähdimme (repun pakattuani) kohti Keuruuta. Purettiin laatikot myyntipöydän lähelle ja pistettiin koju pystyyn. Helppoa hommaa. Sitten J-P soitti että oli saapunut porukoiden kanssa asuntovaunulla paikan päälle. Hengasimme J-P:n kanssa jonkin aikaa ja päivällä menin äitin ja sen kaverin kanssa syömään Keuruun keskustaan. Käytiin mutu-kebabpizzeriassa (tunnetusti parhaat pizzat turkkilaisista tai vastaavista!). Itse otin kinkku-ananas-aurajuuston, josta jaksoin syödä puolet, sillä pizza oli niin iso! Loput jätin J-P:n vaunun jääkaappiin, josta J-P taisi sen hotkaista.

Rollewebin uniikki-kävijämäärä ylitti myös 40 000 vähän aikaa sitten. Olen suosittu, ihanaa! Thank you folks! Irkkiin kaivataan kuitenkin edelleen irkkaajia, tai vaikkapa idlaajia kanavalle quakenetin serverille. IrcNetin serverilläkin oli kanava jonkin aikaa pystyssä, mutta huonoin tuloksin. Joten quakenettiin kaikki ketkä vain pääsevät!

Iltapäivä meni jotenkin hengatessa. Yllättävän nopeasti kuitenkin. Porukkaa oli kohtalaisesti, mutta mitä voi odottaa ensimmäiseltä päivältä? En nähnyt ketään tuttuja, paitsi Kaisan vilaukselta juuri kun oltiin lähdössä. Nukun tämän yön kotona, sillä en ollut varustautunut vielä nukkumaan ensimmäistä yötä paikan päällä. Huomiseksi otan petivaatteet yms. selviytymiseen tarvittavat tavarat mukaan ja olen siellä sunnuntaihin asti. Keuruun Ison Kirjan juhannuskonferenssista on ainakin minulle tullut juhannusperinne, koska olen siellä lähes joka juhannuksena, sillä äiti myy siellä kosmetiikkaa. Ihan mukavaa on aina ollut ja niin tulee olemaan nytkin. Hauskaa juhannusta kaikille! (tuli toivotettua varmaan sadannen kerran, mutta meneepähän perille :)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä