Juhannus lähestyy

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Kesä on parasta aikaa vuodessa, niinkuin sanotaan. Ei huolta eikä stressiä mistään ja saa nukkua pitkään vaikka joka päivä. Itse olen nukkunut hyvin. Eilen kävin lääkärillä hakemassa nuorison terveystodistuksen sitä mopokorttia varten. Vielä pitäisi käydä poliisin juttusilla ja suorittamassa testi. Helppo juttu. Ainoa asia mikä harmittaa on se, että mopokortin valmistamisessa kestää niin kauan. 2-3 viikkoa kuulemma. Eli saan mopokortin vasta juhannuksen jälkeen. No jaa. Odotus palkitaan.

Rollewebiin kuuluu hyvää, vaikkei hirveätä aktiviteettia olekaan ollut. Varsinkaan irkissä. Toivoisin kanavallemme lisää porukkaa quakenetiin, serverillä irc.quakenet.org. Kanavan nimihän on siis . Kaikki rollewebin luotettavat kävijät saavat operaattorin oikeudet, joten porukkaa irkkiin! Keskustelufoorumille voi toki myös rekisteröidä tunnuksensa, jos ei irkkiä tueta jostain kumman syystä. Ja minut voi lisätä messengeriin jos vaikka tylsä päivä iskee tms. Osoite: rolle@rollemaa.fi.

Latasin koneelleni nintendo64-emulaattorin ja olen tahkonnut nyt sitä ihan innoissani. En ole pelannut pelejä kahteen kuukauteen, sillä minua eivät pelit innosta. Kalliitakin ovat. Mutta N64 pelit oikeasti rokkaavat! Niitä on niin kiva pelata. Tulee vanhoja muistoja mieleen. Viimeksi pelasin Super Mario 64:sta joskus 6-vuotiaana oikealla konsolilla kaverin luona ja nyt sitä on taas hauska pelata tietokoneella. Kohta alan seuraamaan andromedaa. Juhannuksena menen Keuruun juhannuskonferenssiin kaverin asuntovaunulle. Hyvää juhannusta kaikille rollewebissä kävijöille! (jos on tylsää, koita haastaa Darth Vader tai kokeile omaa iskulausettasi painamalla omaani)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä