Joulurauhaa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Nettimaailman hiljeneminen tarkoittanee sitä että joulun aika on merkittävästi käsillä juuri nyt. Torstaina kävin hakemassa uuden kämppäni avaimet. Perjantaina leivoin Veeran kanssa piparkakkuja. Itse vain nauroin itselleni kun en osannut koristella. Mutta onneksi Veera ja pikkuveljeni Urho saivat pipareista jonkun näköisiä.

Eipä tässä muuta olla tehty kuin rentouduttu ja laiteltu joulua. Olen kuunnellut jonkin verran joulumusiikkiakin, Raskasta Joulua, Raskaampaa Joulua ja vähän Bing Crosbya. Huomenna tiistaina 25. päivä muutankin jo.

Minulle on tärkeintä että jouluna on hyvä olla. Lahjat eivät ole tärkeintä, mutta ne ovat osa sitä hyvää mieltä. Juuri nyt minua ei haittaisi yhtään vaikka en yhtään lahjaa saisikaan. Mutta eipä tässä muuta kuin hyvää ja rauhallista joulua teille rollewebin kultaisille kävijöille! *</:-)

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Marko

    Kiitos samoin ja hyvää joulua sinnekkin puolen näyttöpäätettä: http://markokaartinen.net/ekortti.php

  2. Gocom

    Hyvää joulua Rollelle piparin täytteiseen ja rauhallisuuden puimaan päivään :) Woow, tosta piparikuvasta tulee ihan hittomainen nälkä ja vesi kielelle. Where is my gingerbread? ^^