Jouluinen rekiajelu Vadelmakujalla

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Meillä on kyllä maailman paras asukastoimikunta. Aiemmissa kodeissa koko asukastoimikuntaa ei ole tietääkseni edes ollutkaan. Ilmoitustaululle ilmestyi aiemmin ilmoitus jouluisista kesteistä, ja luvassa oli mm. rekiajelua:

Jouluinen rekiajelu Vadelmakujalla

Lähdimme hyvissä ajoin ulos, ja huomasimmekin hevoset valjaineen C-rapun ulko-oven edessä. Veera ja Lotta hyppäsivät heti kyytiin, ja ensimmäinen rekiajelu sai alkaa. Paikalla oli mukavasti porukkaa myös naapuritalosta. Tuli kyllä mahtavan jouluinen fiilis kun kulkuset soivat ja reki puski menemään!

Jouluinen rekiajelu Vadelmakujalla

Reki kiersi asuinalueen ympäri menemättä kuitenkaan autotielle. Reitti olisi hyvin saanut olla pidempikin. En muista kumpi oli kumpi, mutta varsa taisi olla nimeltään Napsutin ja heppa Napsuttaja. Hauskat nimet.

Jouluinen rekiajelu Vadelmakujalla

Jouluinen rekiajelu Vadelmakujalla

Oli oikein luminen päivä, eikä ollut kylmäkään. Sään puolesta siis myöskin ihan mahtavaa!

Jouluinen rekiajelu Vadelmakujalla

Etenkin Lotta tykkäsi, ja kävi ajelulla parikin kertaa.

Jouluinen rekiajelu Vadelmakujalla

Sisällä oli tarjolla joulupuuroa, glögiä, kahvia, pientä suolaista purtavaa, ja mukavaa seuraa. Ostin jouluarpajaisissa kolme arpaa, joista vain yksi voitti. Palkinnoksi sain tuorelakupussin. Parempi sekin kuin ei mitään.

Jouluinen rekiajelu Vadelmakujalla

Jouluinen rekiajelu Vadelmakujalla

Se sunnuntai oli kyllä kiva päivä!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. tms_

  Mukavalta kuulostaa. Silloin, kun olin nuorempi, niin meidänkin perhe oli aika paljon mukana alueen aktiivisessa omakotitaloyhdistyksessä: oli pikkujouluja, uudenvuoden ilotulitusta, särkänniemen reissuja yms… Nämä tällaiset on justiin sellaista yhteisöllisyyttä, josta nykyaikana on muuten aika kova pula!

 2. Rolle

  Totta turiset. Tällaista on tosi harvassa paikassa. Kuten sanoin, vaikka monessa paikkaa ollaan jo ehditty asua niin kertaakaan ei ole ollut tällaista yhteisöllisyyttä asuinpiirissä :-)

 3. Henkka

  aika siistiä oispa täälki tollainen asukas toimikunta =)mut hieno juttu et oli hauskaa :p

 4. Henkka

  tarvii vaan oikeat ihmiset niin tollasta tulee =) oikeastaa itekki vois järjestää mut toisaalta taas tiiä pystyiskö tollasee toski varmaa järjestät tuntee oikeet tyypit =) niin saa ponit ja rekiajelut paikalle