Jo joutui armas aika

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Kesä! Ei ole mukavampaa sanaa ja sen tuomia asioita, kuten: lämmin ilma, lämmin tuuli, lämpimät vedet ja ennen kaikkea: loma! Eilen oli viimeinen puristus, espanjan koe, joka meni ihan mukavasti. Olin lukenut kokeeseen jopa puolisen tuntia, mutta osasin hyvin asiat jo entuudestaan. 8-9 napsahtaa, se on varma. Eilen tuli tylsää, joten lähdin viiden maissa lenkille. Rullaluistelin Jyskästä Palokkaan ja menin spontaanisti Markolle. Markohan ilahtui (kyllä!), koska oli yksin kotona, mutta pian meille tuli tylsää, joten päätimme lähteä Juhanille. Juhanilla pelasimme nhl:ää ja söimme pandalta tuotuja suklaita ja karkkeja. Itse söin ihan liikaa ja meinasin heittää laatat. Onneksi en. Kotona oli mussutuksen jäljiltä jonkin verran laksatiivisia vaikutuksia.

Tänään heräsin seitsemältä, enkä käynyt suihkussa. Varmaan ensimmäinen kerta koko vuonna kun en käynyt aamulla suihkussa. Se johtuu ihan siitä, että kun aikaisemmin kävin aamulla suihkussa hiusteni takia (ne kun tuppaavat olemaan aamulla rasvaiset ja likaiset ja sekaisin), niin nykyään siihen ei ole tarvetta, koska 2mm sänki ei mene niin helposti likaiseksi tai sekaisin. Kyllä, leikkautin semi-skiniksi. Ihan vapautunut olo vaihteeksi, kun ei ole lettiä mitä pyyhkiä silmien edestä.

Ostin tänään edin ja menin iltapäivällä Juhanille. Hävisin pari peliä nhl:ssä ja murskavoitin viimeisen pelin jotain 6-15 Suomi-Tsekki. Oli ihan mukavaa. Söin taas paljon suklaata, mutta varoin syömästä niin paljon kuin eilen. Tulin kymmenen jälkeen kotiin ja kävin saunassa. Otin kunnon löylyt ja istahdin koneelle. Juuri kun istahdin, koko talo pimeni. Porukat oli menny lenkille sillä välin kun olin löylyissä. Odottelin sitten reilut puoli tuntia, kunnes iskä tuli katsomaan mikä on vikana. Pääsulake oli kärähtänyt. Ei sentään mennyt laitteita rikki. Luulin että tuli sähkökatkos. Onni onnettomuudessa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä