Je ne suis pas fatigue mais heureux

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Eilinen päivä meni todella nopeasti. Tulin koulusta ja tajusin että taskussa oli 70 senttiä, joten menin K-Markettiin ostamaan suklaalevyä. Ostin pirkan hasselpähkinälevyn ja sitten törmäsin Markoon. Pyörimme jonkin aikaa ja päätimme mennä yllätysvierailulle Juhanin luokse ilman ennakkovaroitusta. Kun olimme perillä, kukaan ei avannut ovea, joten soitimme itse Juhanille. Juhani oli ystävänpäivälounaalla Ali Babassa kavereineen ja pyysi meidätkin lounaalle joukkoon tummaan. Lähdimme tulemaan ja söimme sitten Ali Babassa masumme täyteen pannupizzaa. Oli herkullista. Lounaan jälkeen päätimme lähteä ottamaan matsia Juhanille ja tottakai ostimme siinä matkalla parit mässyt. Ilta vierähti kymmeneen ja siinä tulikin pari peliä voitettua.

Tänään sitten tein sen minkä eilen lupasin. Menen kouluun yhteen. Ihan hyvin sain nukuttua yöunet, 12 tuntia kai riittää. Koulu loppuukin jo kolmelta, ihanaa. Gosh! Ranskan kokeet huomenna. Melkein unohdin. Aih, olis ollutkin liian hyvää ollakseen totta. No joo, linja-auto tulee kymmenen minuutin päästä. Aina sama juttu. Toivottavast ei tule kiire.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä