Jälleen avoinna yleisölle

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Terve! On kulunut monta kuukautta siitä kun viimeksi tänne kirjoitin. Nyt on taas aika herätellä vanhoja lukijoitani ja aloittaa uudelleen päiväkirjamerkintöjen kirjoittaminen rollemaahan. Moni asia on muuttunut niin ihmissuhteista arkielämäänkin. Olen saanut aikaiseksi monia postiivisia asioita ja olen ollut henkisesti erittäin pirteä, näin kokonaisuutena kahta kuukautta takaperin katsellen. On lähes mahdotonta kertoa yksityiskohtaisemmin mitä olen duunaillut näinä parina kuukautena ja mitä ylipäätään elämässäni on tapahtunut, joten en edes aio kertoa muuten kuin pintapuolisesti. On paljon kysymyksiä, joihin nyt rupean tässä vastailemaan.

Miksi avasin blogin uudestaan kaikkien nähtäville? Koska silloin kun se oli suljettuna ei yht’äkkiä ollut samanlaista motivaatiota kirjoittaa. Lopulta lopetin kirjoittamisen kokonaan. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta jotenkin on luontevampaa kirjoittaa kun tietää että enemmän kuin pari ihmistä tulee tekstiä lukemaan. Jotenkin sitä odottaa pientä kommenttia tai edes pientä vaikutusta jonka teksti saattaisi lukijassaan aiheuttaa. Olen myös lähes parantunut masennuksesta ja enää pieni itseen kohdistuva kritiikki ei ole niin ensiarvoista. Ja jos jotain on tullut täällä möläytettyä niin se on varmasti jo kaikkien tiedossa, netissä ei mikään ole salaista tai peruutettavissa. Mennyt on mennyttä ja tuleva olkoon ja menköön. Loukkaavat jutut ja muut paskat menköön masennuksen ja humalan piikkiin. Nykyelo on raitista ja onnellista ja se on tärkeintä.

Mitä olen tehnyt sillä välin kun olen ollut kirjoittamatta? Olen muunmuassa irkannut, harrastanut elokuvajournalismia, elänyt elämää, käynyt töissä, ottanut rennosti, odotellut lasta vaimon kanssa, tavannut vaimon kavereita, opiskellut viittomakieltä. Olen käyttänyt linux-käyttöjärjestelmää toukokuusta lähtien. Vaihdoin KDE-työpöytäympäristöstä Gnomeen syyskuussa. Minulla toimii tässä kaikki Windows-pelit, joita pelaan (Crysis, World of Warcraft, Red Alert 2 + Yuri’s Revenge, Jedi Knight II, Soldier of Fortune III, SPORE, The Sims, Red Alert III), tosin edelleenkin pelailen pelejä hyvin harvoin.

Myin hiljattain iPod Videoni hintaan 70 euroa, sillä se pyöri tyhjänpanttina nurkissa. Täytin 20 vuotta pyhäinpäivänä 1.11. ja sain lahjaksi mm. Asus EEE PC 901:n (arvostelu tulossa todennäköisesti), mustan säästöpossun (pääkallomerkillä varustettuna), mustan merirosvokylpyankan, piikikkään katu-uskottavan metalliketjun farkkuihin, pari kynttilää, jouluvalot, karkkipussin.

Kylässä meillä on käynyt paljon väkeä. Sukulaisten ja kavereiden lisäksi myös pulinalaisia, kuten Cratan, Hiiva, Hekez, PassengeR ja tietysti Q-tio.

Olen bloggaillut viime aikoina tulevasta isyydestäni ja vauvastamme osoittessa rollemaa.fi/pikkuinen. Elo on ollut onnellista. Alkaa kello olla paljon, joten lopetan tähän. Kuulette minusta vielä!

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Elysion

    Oho, en olekaan kavereiden lisäksi ainoa joka vielä pelaa JK2. Vähän liian aliarvostettu, olkoonkin muinaismuisto =D

  2. rolle

    Mainio peli kyllä :)