Jalat saivat uutta koristetta

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , , , , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 14 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 22-vuotias.

Ostan harvoin uusia kenkiä, tai ylipäätään vaatteita. Ne kun tuntuvat olevan Suomessa älyttömän kalliita. Tyttärellemmekin tilaamme usein uutta vaatetta ulkomailta, sieltä kun saa postikuluineenkin paljon halvemmalla.

Kangaslammelle muuttaessamme tutustuimme mainioihin naapureihimme. Tuntui uskomattomalta miten samanlaiset naapurit osuivatkaan kohdalle. Naapuriperheen emäntä on viittomakielinen kuurojen vanhempiensa myötä ja mies on hevimies aivan kuten minäkin. On niin mukavaa kun tulemme niin hyvin juttuun ja on paljon yhteistä. Kallen bändiprojekti Armath Sargon kannattaa käydä tsekkaamassa Myspacesta.

Kallelta olenkin sitten saanut jos jonkinmoista hevi-elämäntapavaatetta niiden mennessä pieneksi Kallelle… ainakin kahdet aivan upeat housut ja nyt hiljattain sain uudet kengät. Ei olisi voinut tulla parempaan saumaan, nimittäin viime syksynä Zatzasta ostamani teräskärkimaiharit olivat loppuun kuluneet, lähinnä kantapäästä (olen laiska pukemaan kenkiä ”oikeaoppisesti”) niin että ne nirhasivat nilkkani ihoa rikki, myös sukan kanssa.

Uudet kengät vasemmalla, vanhat oikealla
Uudet kengät vasemmalla, vanhat oikealla

En tiedä kenkien merkkiä, mutta pidän niistä valtavasti! Olen pitkään haaveillut pitkävartisista kengistä juuri kuuluisan kantapääongelman takia. Mieleen tulee hieman tyypilliset brittiläiset uusnatsibootsit (kuva alla). Varressa onkin Britannian lippu… joku voisi kertoa kenkien lajin minulle?

Skinibootsit
Kuva: Vanguard

Nämä kengät kestävät pidempään. Joudun opettelemaan nauhojen solmimisen. Tuntuu aina lähtiessä kuin laittaisi luistimia jalkaan. Toisaalta viime aikoina olen solminut vain ylimmästä kohtaa, koska en pidä kenkiä skinimäisesti housujen päällä, vaan alla. Päällä kengät antaisivat jotenkin hullunkurisen ja juntin kuvan. Olen tajuttoman kiitollinen Kallelle! Kiitos Kalle! Kiitos naapurit. Tulee ihan ikävä kun he nyt muuttavat pois… parhaimmat naapurit ikinä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

3 kommenttia

 1. Petri

  Taitavat olla Underground- tai Invader-kengät tuon brittilipun perusteella. Omat suosikkijalkineeni ovat tällaiset, joilla tepastellessani oikein odotan joutuvani jonkun villisikaparven hyökkäyksen kohteeksi vain päästäkseni tallomaan ne. Nuo jalassa olo on kuin Godzillalla.

  PS. Armath Sargonin mies muistaakseni ”vaikuttaa” myös Gootti.netissä. ;-)

 2. rolle

  Kiitos kommentista. Juu, taitaapa Kalle olla rekannut sinnekin :-)

 3. rolle

  Tuli tekstari että kyseessä on Alphat ja niitä saa Haloselta :-D en muuten tajua miksen älynnyt suoraan Kallelta kysyä…