Itsenäisyyspäivä

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 11 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 25-vuotias.

Huomasin tuossa että en ole bloggaillut itsenäisyyspäivästä vuosikausiin. Aika korjata tilanne! Tuntuu suorastaan epäisänmaalliselta työskennellä itsenäisyyspäivänä ja kun hommaa on vaikeutettu silläkin että kaupat ovat kiinni ja bussit eivät kulje niin tämän vuoden itsenäisyyspäivä meni mukavasti kotona loikoillessa.

Päivän ohjelmaan kuului mm. nukkumista, saunomista, parin hyvän oluen maistelua ja lasten ja perheen kanssa oleskelua, mikä onkin aivan parasta ajanvietettä.

Happy Finnish Independence Day!

Vaikka olenkin ollut aika yhteiskuntakriittinen, täytyy sanoa että Suomi on kuitenkin yksi parhaista maista asua ja onhan Suomi äänestetty vuoden 2012 onnistuneimmaksi maaksi kriteerinä yhteiskunnallinen vakaus.

Eniten olen kyllä ylpeä suomalaisuuteen kuuluvista ”erikoisuuksista”, kuten itsepäisyydestä, periksiantamattomuudesta, ”sisusta”, saunakulttuurista, vanhoista perinteistä ja niistä asioista jotka saavat ulkomaalaisen henkäisemään – hyvässä kuin pahassa. Niistä asioista, joista Depressing Finland blogissa puhutaan.

On mahtavaa olla suomalainen. Ei mulla muuta.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä