It’s over now

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Menihän se koulupäivä jo ohitse. Minuutit tuntuivat tunneilta. Oikeesti, et usko miten tylsää oli ranskan tunnilla! Pööh, se headset makso 15e ja mulla oli vaan kymppi. En varmaan saa sitä sit ollenkaan, kun ei oo massii. Tänään kävi hassusti matkalla. Kun bussi oli Halssilassa, se pysähtyi eräälle pysäkille. Sit ku se yritti lähtee niin sen takarengas jäi semmoseen jäiseen kuoppaan. Bussikuski yritti kaasuttaa ja saaha rengasta pois sieltä, mutta se aukko vaan isoni ja se jäi siihen. Menin sit ulos linkistä ja odottelin seuraavaa sillä välin kun se jurrutti sitä.

Takaa tuli sit kakkonen, joten menin sillä. Jouduin kävelemään sen matkan, minkä usein kävelen perjantaisin kun ei kolmonen enää kulje yhdentoista jälkeen. Kohta rupeen kattomaan Smallvillen kakkos-tuotantokautta, jäi tosi jännään kohtaan eilen ku se on semmonen ”to be continued”-jakso. Clark on vaarassa paljastua ja Lana on ihan muuten vaan vaarassa. Arvaan kyllä että teräsmiehemme oppii lentämään seuraavassa jaksossa. Niin ja yritän saada foorumin pelittämään tänään, jos ehdin.

Ainiin, olin tänään RO(tta)-haastattelussa. Kysyttiin mm. mitkä aion kirjoittaa ja mitä mieltä olen luokkahengestämme. Aion kirjoittaa aika monta ainetta, lisäksi ranskan tai espanjan, ehkä ranskan. Sain myös nähdä tähän mennessä saadut numerot. Olen aika hyönö: matikka 8, musiikki 9, kuvis 9, ruotsi 8, englanti 8, ranska 6 (niinpä niin), espanja 7, liikunta 8, historia 8. Ostin taas limsaa. ACN sai kumppanin: TeleFinland, johon liittymäni siirtyy. Kuolen pois.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä