Internetnewsdaily

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 19 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 17-vuotias.

Olisin jo kesälomalla. Koeviikko on tulppana. No, enää yksi koe jäljellä: Espanja. Helppoa. No niin. Kerrotaanpa sitten kuluneen viikon tapahtumat. Maanantaina lähdin veikolle iltapäivällä tehtyäni maantiedon kokeen aamulla. Skeitattiin, tehtiin koneella kaikenlaista ja katsottiin TV:stä eläintohtori 2, joka oli aika bore, ainakin minun mielestäni. Sitten taas skeitattiin, syötiin, TV, nukuttiin.

Tiistai-aamuna kävin suihkussa ja lähdin kotiin kahdentoista jälkeen. Sain Veikolta myöskin uuden editointiohjelman ja otin lainaleffat takaisin itselleni. Kotiin tultuani istuin tietokoneella ja taisin katsoa jonkun leffan. En nyt muista. Kuitenkaan ei mitään tärkeää. Vilkaisin äidinkielen asiat illalla. Keskiviikkona heräsin puoli kahdeksalta, söin ja lähdin tekemään koetta. Piti analysoida joku Tove Janssonin novelli ja pohtia erityisesti kertojaa. Sehän oli helppo. Kirjoitin kaksi sivua ja lähdin. Kotona säädin tietokoneella ja soitin kitaraa. Illalla katsoin Gothikan. Hooh.

Tänään kävin tekemässä uskonnon kokeen, joka meni aika huonosti, koska olin vain vilkaissut kirjaa edellisenä iltana. Joka tapaukessa sain kaksi sivua esseetä. Tiedä sitten osuiko oikeaan. Tulin kotiin kymmeneltä ja ostin kalpikselta karkkipussin. Nyt istun tietokoneella ja kuuntelen musiikkia. Ja jaksoin jopa kirjoittaa blogiin! Ooh. Liikutin eilen polveani siten, että käsi oli polven ympärillä. Narisi ihan kivasti, tuntui kädessä. Ja aamuisin kun kävelen keittiöön nivelet naksuu joka askeleella. Ja jalka venyy lattialla istuessa. Pitäisiköhän venytelläkin joskus? Ehkä, mutta jotain tälle pitäisi tehdä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä