Ihana äiti

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 16 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 20-vuotias.

Äiti toi ruokaa. Äsken oli kaappi tyhjä, nyt se on täysi. Hirveät fiilikset! Limsaakin on! Sain legendaariseen raparperipiirakkaankin aineksia, ohje on vuodelta 1984 ja olen kyseistä piirakkaa leiponut ihan pikkupojasta lähtien, namnamnam!

Äiti, rakastan sinua – en vain siksi että tuot ruokaa ja tuet kaikella mahdollisella tavalla vaikka en enää asu kotona, vaan koska olet ollut maailman paras. Tietysti kaikkia neuvoja en voi noudattaa, ainakaan vielä, enkä takaa että menestyisin haluamallasi tavalla, mutta silti. Ihana päivä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

4 kommenttia

 1. Q-tio

  :`) Tulee niin hyvä mieli

 2. mustikkasoppa

  Kiitokset täältäkin. :-)

 3. rolle

  *pelkkää hymyä*

 4. shovi

  Mikset sä menestyisi? Menestyminen on 90% asenteesta ja 10% kompetenssista kiinni.

  Äidit on aika mukavia, btw, ainakin oma.