Hyvästi

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 12 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 24-vuotias.

Taas on kulunut liian pitkä aika viimeisestä bloggauksesta (mystistä, jokainen viimeaikainen bloggaus alkaa suurinpiirtein näillä sanoilla, olen pahoillani). Olen ajan puutteen ja muiden asioidenhaarojen vuoksi päättänyt toistaiseksi lopettaa Rollemaan, ilman varsinaista määräaikaa. Lähinnä tämän blogin, leffablogiin kirjoittelen toki normaalisti.

Suljen sivuston illalla, kun minulla on paremmin aikaa. En ole ehtinyt seurata statsejakaan, mutta kovin paljon kommenttejakaan ei ole tullut. Suosio selvästi lopahtanut, tosin siitähän saa oikeastaan syyttää minua, kun aikaa ja innostusta ei ole Rollemaalle jäänyt tämän vuoden puolella. Valituksia voi laittaa kommentteihin vielä tämän päivän aikana. Ugh.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

6 kommenttia

 1. fmatic

  Älä Rolle sulje blogia. Kirjoittelet vaan fiiliksen mukaan. Itellä ollut iät ja ajat tapa että kirjoitan kun huvittaa ja jos ei huvita niin blogi viettää hiljaiseloa. Suotta tätä alas ajamaan jos tämä ei rahallisesti liian kalliiksi käy tyhjänpanttina. Paljon mukavia merkintöjä joita aina välillä tulee lueskeltua uudestaankin :)

 2. Codeclown

  Komppaan edellistä, älä sulje blogia, vaan kirjoitat kun satut kirjoittamaan =)

 3. Rauno

  Miksi jo melko pitkän aikaa toimineen blogin kokonaan lopettaisit? Eihän se paljon tilaa viene, vaikka annat pyöriä. Jos sulla ei nyt ole aikaa ja intoa kirjoitella, niin sitä voi tulla myöhemmin. Mieti ainakin muutaman yön yli. Onnittelut Lotalle. T. iskä

 4. fmatic

  Ai vietävä tänäänhän on 1.4 :) D’oh! Olihan tää aprillipila olihan? Jooooks? :D

 5. Rolle

  Ajattelin paljastaa vasta puolenyön jälkeen, mutta kyllä, tämä oli klassinen aprillipila jota olen tehnyt joka toinen vuosi :D melkein ehti tulla huono omatunto kun sain sähköpostiinkin ”Kiitos Rollemaasta” viestejä. Anteeksi kamalasti, oli pakko puijata! :)

 6. Codeclown

  Hahaha, ei perhana. Koko päivän olin varuillani aprillipilojen varalta enkä mennytkään mihinkään lankaan, mutta Rolle pisti paremmaksi.