Höyhensaarilla

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Kerrankin kirjoitan unipäiväkirjaa. Tiedän että näen paljon unia, mutta todella harvoin muistan mitään herätessäni. Viime yönä (tai tänä aamuna) näin alitajuista toiveunta. Ihastuin / rakastuin erääseen tietämääni henkilöön. En kerro, tietenkään en. En en en. Mutta sen voin kertoa, että tämä henkilö ole jokapäiväisessä elämässäni. Tunnen hänet vain netin kautta ja olen saattanut nähdä hänet tosielämässä (irl) viime juhannuksena.

Elin pienen elämän unessa, mutta en muista mitään yksityiskohtia. Muistan vain unen pääkohdat ja sen, että herätessäni oli haikea viilinki ja pänni älyttömästi. Sama tunne vaivaa minua edelleen. En tiedä mistä tämä johtuu. Aikaisemmin samalla tavalla on käynyt vain kerran, joskus pari vuotta sitten. Uusia puolia minusta… pohdin koko aamun kirjottaisinko tästä, koska en ole tottunut lisäämään syvällisiä merkintöjä blogissani. En halua paljastaa itsestäni kaikkea koko maailmalle (vaikka paljon kerronkin). Pidän kuitenkin sen pienenpienen rajan. Yritän kertoa vain pintapuolisesti aina kun mahdollista. Mutta nyt koittaa ranskan tunti. En ottanutkaan sitä itsenäisenä, joten menen istumaan tunneille. Viimeinen kurssi on kestettävä.

Jaksakaa.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä