Hiuksenhienoa

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 18 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 18-vuotias.

Minulla (img) ei ole koskaan ollut näin pitkiä hiuksia. Ei ihan vielä harteille, mutta melkein. Hiukset menevät välillä pahasti silmille, mutta jostain syystä tykkään kerrankin vähän pidemmästä tukasta. Räikeän vihreästä pehkostani on kuitenkin tullut paljon erilaista palautetta, positiivista ja negatiivista. Monet ovat kehuneet väriä, mutta eivät ole pitäneet hiusten pituudesta, toiset taas ovat kehuneet hiuksia, mutta eivät ole pitäneet väristä ja niin edelleen. Katsoin huvikseni mitä raamattu sanoo asiasta:

Eikö itse luontokin opeta teille, että jos miehellä on pitkät hiukset, se on hänelle häpeäksi; ja että jos vaimolla on pitkät hiukset, se on hänelle kunniaksi? Sillä ovathan hiukset annetut hänelle hunnuksi. (1Kr 11:14-15)

Ajattelin kuitenkin kasvattaa vielä, koska kuuntelen liikaa metallia – se nyt on mikään syy. Ja haluan kokeilla jotain uutta ja mielenkiintoista. Vastatkaa gallupiin vasemmalla, kiitos.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

5 kommenttia

 1. Leo

  Kuten vastasinkin jo gallupiin: sopivan pituiset minun mielestä ovat ja voivat toki kasvaa lisääkin.

 2. tms_

  jatkuukos rollellakin huomenna äidinkielen kirjotukset? mites se maantieto?

 3. Ressu

  Eikös Jeesuksella ollu pitkät hiukset? =)

 4. Vieras

  Oho, todella mahtava väri. Tykkään. B)

 5. Hansku

  hiukses on hei nam.
  juurihyvät noin.
  ja väri on.. ah.