Hiljaisuus ei ole pahe

Kirjoittanut . Liittyy aiheisiin , , .

Arkistomatskua

Otathan huomioon, että tämä on yli 17 vuotta vanha artikkeli, joten sisältö ei ole välttämättä ihan ajan tasalla. Olin artikkelin kirjoittamishetkellä 19-vuotias.

Mikä päivä? No ei ainakaan perjantai, mutta mikään ei estä irkkaamista näin kauniina päivänä! Tein IRC-oppaan valmiiksi, joten kaikki irkkiin ja heti! (via)

Olette varmaan huomanneet hirmuisen merkintöjen ryöpyn täällä rollewebissä. Täytyy häpeäkseni myöntää, että viimeaikoina en ole jaksanut vilkaistakaan omaa päiväkirjaani. No, huomenna saatte yllättyä. Olenpas taas salamyhkäinen. Mutta tulkaa kanavalle, saatte sisäpiirin informaatiota siitä mitä täällä tapahtuu. Ehkä.

Piditkö tekstistä? Tarjoa kahvit!

Kuva Roni Laukkarisesta

Roni Laukkarinen

Kirjoittaja on 35-vuotias elämäntapanörtti, ammatiltaan yrittäjä ja teknologiajohtaja perustamassaan digitoimistossa, verkkosivujen tekijä, koukussa kirjoittamiseen 5-vuotiaasta. Päivät kuluu monipuolisen musiikkiharrastuksen, retropelien ja koodaamisen parissa, mutta arkea piristyttää myös vaimo ja kaksi lasta. Mastodon ja leffat lähellä sydäntä.

Lue Rollesta lisää

Reaktiot

Vaadittu kenttä

 

2 kommenttia

  1. Frozenball

    ”on *:CONNECT: { /msg Q@Cserve.quakenet.org AUTH tunnus salasana }” on ehkä vähän huono ratkaisu, jos irkkailee muillakin palvelimilla. Salasana saattaa hieman karata toisille maille.

  2. rolle

    Totta. Pitääpä muotoilla uudestaan.